« Események

MBT - (Bútorelem gyártó) és vasalat előadás

Jánszki Norbert I Speciális területi képviselő
2024. 11. 08. 10:00 - 2024. 11. 08. 15:00 (5 óra)
Magyar

Esemény leírása

ÖN MEGRENDELI, MI LEGYÁRTJUK

A JAF megmunkálási központjában készre gyártott bútordarabokat állítunk elő, az egyedi alkatrészektől a kész korpuszbútorokig. A JAF bútorelem gyártás online felületén egyszerűen és kényelmesen konfigurálhatja, illetve megrendelheti, amire szüksége van. Alsó szekrények, felsőszekrények és géphelyes szekrények testreszabása mellett az online konfigurátorban lehetőség van egyedi alkatrészek, lábazatok és munkalapok konfigurálására.

CSÚCSMINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

 

Annak érdekében, hogy az Önök igényei és ezzel együtt ügyfelének minden kívánsága teljesüljön, szakembereink minden egyes megbízást alaposan leellenőriznek. Részletekbe menően, közvetlenül Önnel tisztázzák az esetleges kérdéseket, hogy elképzeléseiknek megfelelő megvalósítást biztosíthassunk.

A JAF Holz Ungarn Kft. megmunkálási láncának munkalépéseit kizárólag szakképzett szakemberek ellenőrzik, legyen szó nyomógerendás lapszabászgép kezeléséről, PU-ragasztós élzárásról, fúró és tipliző CNC-munkáról vagy vasalatos megrendelések előkészítéséről. Az összes alkotóelem irányított gyártási folyamaton megy végig, majd a végén újabb alapos ellenőrzésnek vetik alá.

SZOLGÁLTATÁSUNK ELŐNYEI

 

  • Ön választja ki a megfelelő korpuszt, illetve ön konfigurálja a kiválasztott korpusz méreteit, dekorját, műszaki részleteit.
  • Ön választja ki széles választékunkból a frontoknak szánt dekort és az alapanyagot.
  • Számtalan vasalat áll rendelkezésére.
  • Ön határozza meg a műszaki részleteket: a furatoktól, a túlnyúlásokig.
  • Problémamentesen és a nap bármely órájában kalkulálhat egyszerű kattintással.
  • Megbízásait online intézheti, szükség esetén az adatokat csak át kell másolnia új megbízásokba.
  • Azonnali automatikus árajánlat a Shop felületén
  • Módosítás, extra igény esetén az árajánlat 2 napos átfutással
  • A megrendelés-visszaigazolásban szereplő határidőre, házhoz szállítással vagy személyes elvitellel

Tekintse meg kiadványunkat a témával kapcsolatban: JAF I Bútorelem gyártás technikai katalógus

BÚTORELEM GYÁRTÁS I PARTNEREINK SZEMSZÖGÉBŐL

 

A tervek és víziók bemutatása után, most a divízió tevékenységét, a szolgáltatásokat és a portfólióban rejlő lehetőségeket egy másik oldalról, a vevők szemszögéből is szeretnénk megmutatni.

"Egy fős cégként azt tudom mondani, hogy új perspektívát adott a vállalkozásnak a JAF Holz szolgáltatása. Olyan projekteket tudok sikeresen menedzselni, amit alapvetően 2-4 fős vállalkozások visznek."

BÚTORELEM GYÁRTÁS I KÉPZÉS A KEZDETEKTŐL

Jelentkezzen fent említett bútorelem gyártó online felület elsajátítása céljából szervezett képzésünkre, amennyiben felkeltette érdeklődését. Olyan perspektívát kínálunk, mely megszünteti a napi feladatok között a fűrészlap élezés, rezsiköltség, csarnokbérlés, szabászati számítások vagy korpuszkiosztás által igényelt munkaidőt.

 

Kérdés esetén keresse bizalommal kollégánkat a képzéssel kapcsolatban:

Jánszki Norbert I Speciális területi képviselő - Megmunkálás

JAF Holz Ungarn Kft. I H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 28.
Mobil I +36 30 018 1630
E-mail I norbert.janszki@jafholz.hu

A LINKRE KATTINTVA
BÚTORELEM GYÁRTÓ ONLINE FELÜLET KÉPZÉSRE JELENTKEZIK

Az alábbi linkre kattintva eléri online időpontfoglaló rendszerünk felületét, melyen keresztül kérjük válassza ki az Ön számára legközelebbi kirendeltségünket.

Ezt követően megjelenik a naptár funkció, melyben a megfelelő szabad időpont választása után, kérjük adja meg a további kért adatokat a foglalása véglegesítéséhez.